Sminkspegel med belysning

10 apr

En sminkspegel är en fantastisk produkt som egentligen alla borda ha hemma. En sminkspegel med belysning kommer att förändra ditt liv och utseende om du inte haft någon tidigare. Det kommer att gå så mycket fortare att lägga make up på morgonen med en sminkspegel med belysning. Du kommer att se ordentligt vad du gör och du behöver inte springa runt i olika rum för att leta efter bra belysning. Du kommer snart bli beroende av din sminkspegel och använda den till fler saker än sminkning. Män kan använda sminkspegeln när de ska raka sig och du kan använda den när du ska plocka ögonbrynen eller färga ögonfransarna.

Sminkspegel med olika typer av belysning

De flesta sminkexperter rekommenderar att man ska gifta sig i ett sådant ljus som man sedan ska vara i. Om du kommer att vara utomhus bör du sminka dig på balkongen med naturligt utomhusljus och ska du vara inne bör du sminka dig inomhus. Istället för att springa in och ut och leta efter det bästa ljuset så kan du också köpa en sminkspegel men belysning som kan växla mellan tre olika typer av ljus: dagsljus, glödlampa eller lysrör.

Sminkspegel med belysning: många fördelar

En sminkspegel med belysning använder ofta LED-belysning. En bra sminkspegel med belysning ska återge färger på ett naturligt vis. Spegeln ska hängas på väggen eller ställas nära en källa med naturligt ljus, till exempel ett fönster eller en balkongdörr. Har du fönster i badrummet passar spegeln utmärkt att sitta på badrumsväggen. Har du inget fönster i badrummet så kan du även använda sminkspegeln i sovrummet där det brukar finnas ett eller två fönster som släpper in naturligt ljus. En del vill inte hänga sminkspegeln med belysning på väggen utan föredrar att ställa den på ett bord.

Hur ofta behöver jag byta belysning på min sminkspegel?

Belysningen på olika sminkspeglar har lite olika livslängd men ofta har de en ganska lång livslängd på minst 40.000 timmar. Strömförsörjning sker vanligtvis via en adapter eller med fem stycken batterier. Batterier brukar inte ingå när du köper en sminkspegel med belysning så dem måste du köpa till separat. Det finns sminkspeglar med belysning i olika storlekar. Har du en mindre lägenhet och inte så mycket plats i badrummet räcker det förmodligen med en liten mindre modell. Många sminkspeglar med belysning har en funktion som kallas autoavstängning som aktiveras efter 30 eller 90 minuter.