Göra en hälsosam smoothies

1 apr


För en smidig och näringsrik måltid, gör en hälsosam smoothie med frukt och grönsaker. Du kan också lägga till proteinpulver för att lägga till några extra vitaminer och proteiner. Att äta en hälsosam kost handlar inte om fattigdom. Det handlar om att veta vad man ska äta och veta vad man ska göra med vad du äter.

Ät frukt och grönsaker som är färska ingredienser. Inte konserverad eller frusen. Eftersom färska ingredienser är viktiga att ha, försök att hitta frukt och grönsaker som finns tillgängliga hela året. När det är möjligt, odla dina egna grönsaker eller köpa dem som är i säsong.Vissa råa frukter och grönsaker är effektivare än andra. Tomater, till exempel, är lättare att smälta. De innehåller också vitamin A och kalium, vilket kan bidra till att främja friska ben och tänder. Frukt och grönsaker innehåller också antioxidanter som är bra för ditt hjärta och många andra hälsofördelar. Ett sätt att få den mängd antioxidanter du behöver är att ta ett C-vitamin tillskott. Detta kommer att säkerställa att din kropp får rätt mängd C-vitamin för att säkerställa att det inte utvecklar sjukdomar som orsakas av dåligt intag av vitamin.

Använd en mixer för att mosa frukter och grönsaker. När du använder en mixer, kom ihåg att sakta ner hastigheten. Detta kommer att ge din smoothie en tjockare konsistens.

Proteinpulver

Tillsätt proteinpulver till din smoothie genom att lägga till den i slutet. Proteinpulver har det protein som behövs för att fylla den energilucka som uppstår när du inte äter. Det är dock bäst att lägga till det som ett sista steg i smoothie eftersom det kan störa jämnheten i smoothie om den läggs i början.

Också, kom alltid ihåg att använda färsk frukt och grönsaker för att göra din smoothie. Om du köper dina frukter och grönsaker, förvara dem på en sval, torr plats för att säkerställa färskhet. Om du kan, få dem att äta frukt och grönsaker direkt, särskilt om de är citrusfrukter.Istället för att äta ohälsosam mat, börja göra hälsosammare val av mat. Se bara till att din smoothie kommer att smaka bra också. Du kommer att bli glad att du började äta hälsosamt och sedan fortsatte att.

För mer hälsosamma tips besök denna sida livslust.tips.