Everydaydesign

Det var inte så längesedan man fick passa på att handla lite extra kul och speciella saker när man var på semester, utan det har många av oss upplevt. Idag är det inte alls på detta vis, utan idag kan vi få tag i de mest exotiska av varor direkt via internet.

Förutom att vi kan få tag på i princip vad som helst via e-handel så är vi också bortskämda med att det går fort. Vi räknar med att saker och ting som vi handlar ska landa hemma efter ett par dagar om vi beställer det från Sverige och beställer vi saker och ting från andra länder förväntar vi oss att ha sakerna inom ett par veckor. Att e-handeln gjort oss bortskämda är med andra ord ett faktum och vi kan lugnt och stilla sitta hemma och klicka i de varor och tjänster som vi vill ha. Visst blir det ett eller annat dåligt köp då vi inte kan prova och se på, känna på, lukta på eller vad det nu må vara som behövs i valet av produkt.

Global handel

Utbudet är enormt då man har hela världen för sina fötter när man handlar via internet. Istället för att gå från en fysisk butik till en annan och leta efter det där speciella plagget så kan man ägna en stund framfördatorn på kvällen och kolla igenom nätbutikernas utbud.

Det går snabbt och smidigt att handla och det är även smidigt för e-handlarna då de vare sig behöver betala hyra för en fysiks butik eller anställda som ska ta hand om butiken. Det är en win-win för alla inblandade, med andra ord! En annan sak som är lite extra kul med just e-handel är att man får sin shopping i paket och det är ju alltid kul att få öppna upp ett paket från posten, även om man redan vet vad det är inuti!